Saturday 8 September 2012

Probleme cu acoperisul?

   In plina cadere a industriei de constructii , asistam azi la o perioada in care primeaza numai reparatiile si acelea care se mai fac se fac in asa fel incat sa se obtina un pret cat mai mic, ca sa nu se sperie clinetii si totusi companiile specializate sa se mai poata tine in picioare. Unele din reparatiile care se fac pe timp de vara cel mai des in afara de impermeabilizari, sunt acoperisurile, aceste acoperisuri au de suferit in majoriatea anului din cauza extremelor meteorologice, si aceastea pot incepe cu ploaie, vant, ninsoare si caldura excesiva, va cam dati seama acum ce inseamna sa schimbi un acoperis pentru ca el este deasupra capului tau si trebuie sa iti protejeze locuinta de o gramada de facori negativi de mediu. Exista multe modele acoperisuri , unele din ele mai complicate ca altele sau mai usor , mai greu de montat precum si cu rezistente diferite l;a diverse intemperii. Trebuie insa ca atunci cand executam renovari acoperis sa avem grija la starea meteo si sa ne asiguram ca vremea nu o sa ne joace feste, nu or sa existe ploi pentru ca de regula, aceste daca ne prind cu acoperisul desfacut ne provoaca infiltratii extrem de multe in casa.

   Un acoperis tigla poate fi bun pentru locuinta ta , daca stii ca nu exista multe ploi cu grindina in zona unde locuiesti tu sau iti permiti un acoperis cu tigla buna si rezistenta care implicit te va costa mai multi bani. Poti sa folosesti pentru casa ta si acoperisul de tip solzi metalici , acestea au o duritate crescuta insa sunt si scumpi, plus ca trebuiesc tratati contra umezelii si verificati din cand in cand , ca nu cumva sa nu aoibe probleme cu rugina. Cel mai simplu acoperis in ceea ce pirveste operatiunea de montat este cel cand faci tabla faltuita , de ce? Pentru ca aceasta se poate debita mai grosier si poti acoperi suprafete mai mari de acoperis intr-un timp mai suct dar aceasta tabla trebuie sa fie si ea tratata la randul ei contra umezelii si sa reziste decent si la socuri. Cand ne gandim insa la preturi acoperisuri ne dam seama ca acestea depind in primul rand de tipul acoperisului cumparata precum si la modalitatea de montare, unele se monteaza mai greu si altele mai usor, trebui sa aveti in vedere angajarea unsor specialisti din acest domeniu pentru a va asigura ca acoperisul dvs este bine montat. Altfel riscati sa va treziti ca trebuie in fiecare an sa va schimbati acoperisul. Acoperisurile de tabla se confectioneaza din panouri tabla ce sunt special tratatate astfel incat sa existe o comunicare buna intre placi sa sa aibe in timp rezistente mari la uzura. Printre tipurile de coperisuri se numara si cele din acoperisuri tabla , o tabla special tratata si ea de asemenea si cu caracteristici seciale pentru aceste tipuri de acoperisuri. Nu uitati ca trebuie sa alagerea unui tip de acoperis sa stiti exact la ce riscuri climaterice se supune zona dvs, cam care este stratul de zapada pe an, ca sa va puteti dimensiona si construi un acoperis adecvat pentru casa dvs. Lucurile nu sunt atat de complicate mai ales daca folositi la constructia casei dvs un inginer care va v oferi proiectul intreg al casei unde sa va specifica si planul acoperisului si numarul de pante pentru a va foi de folos si din punct de vedere estetic.


Tags: tabla faltuita

1 comment:

  1. Domnul Benjamin a depășit cerințele lor pentru a mă ajuta cu împrumutul meu pe care l-am folosit pentru a-mi extinde activitatea de farmacie, au fost niște pietre prietenoase, profesionale și absolute pentru a lucra. Lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ReplyDelete