Tuesday 27 March 2012

Cele mai bune smart phone-uri din lume in acest moment- ce-ar trebui sa cumperi?

2012 va fi un an foarte bun pentru piata telefoanelor mobile, pentru ca toate companiile majore producatoare de smart phones vor lansa modele noi. Acest lucru se datoreaza in principiu dezvoltarilor sistemelor de operare specifice telefoanelor mobile. Android va lansa o noua versiune a celebrului sistem orientat spre dizpozitive mobile (smart phones si tablete), Apple va lansa o noua versiune a iOS, iar Microsoft va lansa Windows 8, un sistem de operare care va fi puternic optimizat pentru device-uri mobile. Asadar, se anunta un an foarte bun pentru pasionatii de telefoane mobile, mai ales ca si la nivel de hardware vor aparea cateva noutati destul de interesante, precum noua platforma Tegra de la Nvidia, precum si o serie noua de procesoare mobile de la Samsung. La inceputul acestui an, un eveniment tehnologic de marca desfasurat chiar dupa anul nou in Las Vegas a gazduit lansarea catorva smart phones foarte interesante, acestea putand fi gasite in magazine care ofera telefoane de vanzare destul de curand. Asadar, in ordinea numerelor de pe tricou:

-          Sony Xperia Ion- Seria Xperia de la Sony a adus de-a lungul timpului multe telefoane de calitate, iar Ion se anunta ca o aparitie spectaculoasa. Telefonul va avea un procesor dual core de la Qualcomm si va avea cel putin 16 GB de memorie. Telefonul va avea doua camere, ambele capabile sa inregistreze HD, si un ecran HD de senzatie, animat de Sony Bravia Engine. Telefonul va avea un touch screen, desigur, si va fi compatibil cu retelele 4G, iar ca bonus vine si un port HDMI. Telefonul va rula pe Android si va fi lansat in a doua parte a anului 2012.

-          Samsung Galaxy Note- daca esti pasionat de smart phones, probabil ca ai stii de seria Galaxy de la Samsung, cam prima serie de smart phones de succes de dupa aparitia acestei nise. Acest Galaxy Note va veni cu un ecran Super AMOLED si vei primi si un stylus pentru a lua notite, telefonul fiind capabil sa citeasca scrisul de mana al userului, dar poate fi si folosit pentru a decupa screenshoturi si pentru a naviga sistemul de operare Android. Un alt aspect foarte interesant e ca Galaxy Note va avea cel mai mare ecran de pe piata, anume 5.3 inci.

-          HTC Titan II- acest telefon va rula pe Windows Phone 7, dar probabil vei fi capabil sa updatezi la Windows 8 cand acesta va fi lansat. Ce e foarte interesant la acest telefon e ca va avea cea mai performanta camera foto prezenta pe un telefon, anume una de 16 MP, mai buna decat camerele de pe cele mai multe tablete.

-          Nokia Lumia 900- Acesta e primul telefon iesit din colaborarea dintre Nokia si Microsoft. Telefonul va rula pe Windows Phone 7 si va avea un procesor single core, dar va avea performanta unui procesor dual core, datorita modului in care Microsoft a optimizat sistemul de operare. Telefonul va avea un ecran AMOLED de 3.7 inci si o camera foto HD de 8 megapixeli.

-          Motorola Droid 4- Acest telefon se diferentiaza de celelalte pentru ca are o tastatura slide out, in stilul telefoanelor de la Sony. In rest, Droid 4 va avea un procesor dual core, 16 GB de memorie si va rula pe cea mai noua versiune de Android.  


vand telefon, vand telefon

No comments:

Post a Comment