Saturday 31 March 2012

Timisoara stinge lumina in Ora Pamantului. Vezi manifestarile din Piata Victoriei

stirileprotv.ro In aceasta seara, timp de o ora si jumatate, in centrul orasului, timisorenii cu spirit ecologic pot lua parte la concerte, spectacole de jonglerii cu foc, bal mascat sub stele sau povesti pentru copii.

 

 Toti timisorenii care iubesc mediul inconjurator sunt invitati sa se deconecteze de la orice sursa de energie electrica si sunt poftiti in Piata Victoriei sa sarbatoreasca cea mai mare manifestare de mediu din istorie.

De la ora 20:00, timp de o jumatate de ora formatia Splash va sustine un concert de percutie, de la 20:30 vor avea loc observatii astronomice in cadrul “Astronomia pe trotuar 2012”. Chiar daca luminile vor fi stinse, intregul centru va fi luminat 15 minute de o serie de jonglerii cu foc ale trupei Shadows. Imediat dupa, actorii de la Teatrul Merlin vor spune o poveste pentru copii. Seara va fi incheiata cu un bal mascat sub stele, unde toti micutii din oras sunt invitati sa se mascheze in elemente specifice planetei noastre: stele, planete, animale sau plante.

Iluminatul public va fi oprit in cele mai importante parcuri din oras.

No comments:

Post a Comment