Thursday 22 March 2012

Iti doresti un aparat de aer conditionat?

Cine nu si-ar dori sa scape de neplacerile cauzate de temperaturile ridicate din timpul verii? Sau sa respire un aer mai putin poluat? Un aparat de aer conditionat poate indeplini cu usurinta aceste dorinte. In zilele noastre, a achizitiona un astfel de dispozitiv nu mai este considerat un moft. Din ce in ce mai multe persoane isi pot cumpara unul, deoarece preturile au devenit relativ accesibile.

Trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de aparate aer conditionat, in functie de locul unde doresti ca acestea sa fie montate sau numarul de camere in care vor fi utilizate.

Aparate mono split

Aparate duo split

Aparate multi split

Aparate de tip plafon si podea

Aparate de tip coloana

Aparate tip caseta de tavan

Aparate de tip duct pentru tabulatura

De asemenea, aparatele de aer conditionat sunt clasificate in functie de puterea de racire:

9000 BTU

1200 BTU

1800 BTU

24000 BTU

Alte categorii sunt concepute tinand cont de dimensiunea spatiului in care vor functiona. Astfel, exista aparate de aer conditionat pentru: 15-25 metri patrati

                           25- 35 metri patrati

                           35- 50 metri patrati

                           50- 65 metri patrati, dar si pentru alte arii.

Functiile aparatelor de aer conditionat pot varia de la un model la altul. In afara de racirea si purificarea aerului, acestea pot avea filtre pentru eliminarea prafului dar si a polenului. Mai mult, aceste echipamente sunt utilizate si pentru incalzirea sau dezumidificarea aerului.

La Topaerconditionat.ro vei gasi oferta potrivita nevoilor tale si te vei putea bucura de o serie de avantaje. Consultantii nostri iti vor oferi asistenta specializata in ceea ce priveste solutiile de climatizare adecvate spatiului in care locuiesti, dar si in functie de posibilitatile financiare.

Preturile produselor noastre sunt cuprinse intre 949 si 3799 RON.

Instalarea aparatelor de aer conditionat va fi efectuata in aproximativ doua zile din momentul preluarii comenzii, de una dintre cele zece echipe ale noastre specializate in acest sens.

Profesionalismul si garantia celor mai bune servicii oferite de noi sunt dovedite prin numeroasele certificari obtinute de-a lungul timpului. Astfel, ne putem lauda cu faptul ca suntem autorizati in ceea ce priveste instalarea aparatelor de aer conditionat ale urmatorilor producatori:: LG, Samsung, Whirlpool, Fujitsu. Daewoo, Neo, Nordstar, Westwood, Chigo, Airwell, Hitachi, Gree, Daikin, Osaka, Hokkaido, Sharp, Yamato.

Oferim servicii complete care includ atat vanzarea si montarea echipamentelor de aer conditionat, cat si lucrari de intretinere sau de reparatii dupa expirarea perioadei de garantie, in cazul in care acest lucru este necesar.

In plus, pe blogul nostru vei gasi informatii utile cu privire aparatele de aer conditionat, cum ar fi: criterii pentru alegerea produsului potrivit, noutatile de pe piata. sfaturi de utilizare a acestor dispozitive, modalitati pentru un consum de energie redus, si nu numai.

 

 

 


aer conditionat split, aer conditionat

No comments:

Post a Comment