Saturday 17 March 2012

Cursuri de pictura pentru copii

   Intr-o lume ideala, fiecare om munceste si reuseste sa se intretina atat el cat si familia lui din asta. Banii vin la timp, isi permite sa isi cumpere cele ce ii trebuiesc ca sa se poata intretine, si ocazional se mai poate si odihni, si odata pe an mai pleaca si in vacanta, are si o casa unde sa locuiasca.

Eventual daca sta in afara orasului are si o masina. Dar asta intr-o lume ideala, in aceasta lume sau mai bine zis in aceasta tara, muncesti dar ori nu esti platit deloc ori esti platit tarziu dar stiti cum e vorba romanului mai bine mai tarziu decat niciodata, salariul care totusi il primesti nu iti ajunge de mancare daramite de platit datorii, casa nu ai pentru ca trebuie sa platesti chirie, deoarece pe langa mancare si lucruri ce iti trebuiesc intr-o luna nu mai ai bani sa pui deoparte si pentru asta.

Bancile nu iti dau voie sa iei imprumuturi pentru ca ai salariul mic, sau daca iti dauiti va fi grozav de greu sa traiesti plus ca pe langa  asta ai toate sansele sa ramai somer o luna cel putin si asta statistic in 25 de ani cat faci un imprumut, asa ca risti sa pierzi tot. De vacante nu prea mai poate fi vorba te bucuri atunci cand te cheama la munca ca poate mai iei niste bani pe ore suplimentare sau esti platit in plus.

Cat despre masini nu iti permiti sa te apropii de o benzinarie, daramite de un showroom auto. Si astfel nu prea stii ce sa faci, poate este jobul tau de vina, ca este platit prost, asta pe langa alte elemente care pot colabora intre ele. Poate ai tu ghinion si nu a o carierea stralucita cum au altii, poate pur si simplu nu ai noroc de bani. Noi incercam sa vedem lucrurile mai optimist de atat si anume, poate nu ai ales domeniul potrivit pentru tine si nevoile tale.

Si daca ar fi asta nu ar fi o problema pentru ca se poate rezolva, poti urma pentru asta niste cursuri de calificare cum ar fi: cursuri limbi straine,cursuri pentru copii,engleza pentru copii,cursuri engleza,cursuri limba engleza,cursuri de pictura pentru copii,cursuri de formare profesionala,instalator sisteme termice solare,instalator sisteme fotovoltaice solare, cursuri inspector resurse umane.

Si poti opta pentru meseriile de inspector resurse umane, inspector ssm sau inspector protectia muncii.

   Nu e mereu sigur daca chiar o sa iti imbunatatesti stilul de viata dar nu prea ai multe alternative, si asta ar avea sanse mari de reusita asa ca ai putea sa incerci sa vezi macar daca ti-ar folosi sa acunosti mai multe meserii.

Pana la urma daca iti gasesti alt loc de munca in alt domeniu platit la fel de bine dar cu mai putina bataie de cap te poti duce la seful tau si iti poti negocia mai suor salariul stiind ca pana la urma ai unde sapleci daca e sa te folosesti de ideea de a-i da un ultimatuum in cazul in care nu vrea sa iti mareasca retributia lunara.

Pana la urma totul consta in capacitatea ta de a negocia fie cu patronul tau vechi fie cu cel nou. Si de ce sa nu ai mai multe sanse decat aveai in mod normal. Iti poti schimba norocul mai bine decat pot multi.


instalator sisteme fotovoltaice solare, inspector resurse umane

No comments:

Post a Comment